Reacties

Anderen over...


"Ik wilde je even laten weten dat je veel goeds doet met je blogs. Ik heb een moeder van een angstig kind met een syndroom op jouw blog gewezen. En ze heeft er heel veel aan gehad. Door specifieke hulp die ze heeft ingeschakeld n.a.v. jouw blog ondergaat haar kind de onderzoeken veel beter en gaat ze niet meer helemaal out. Dus dat is echt heel fijn!"

Marie-José van den Boogaard
Klinisch Geneticus, WKZ UMC Utrecht


"De operatie is afgeblazen door de anesthesist, omdat hij door het PROSA2018 congres tot andere inzichten kwam over trauma's... Vooral een verhaal van een moeder was hem bijgebleven. Hij gaat de alternatieven onderzoeken die jullie voorstelden. Dat is nog eens impact hebben, niet?!"

Bericht van een ouder
N.a.v. mijn spreken tijdens het PROSA2018 congres


"Ik volg je sinds een jaar op Facebook en ben daar erg blij mee! Je levert mij veel informatie waar ik kennis van neem en die ik vaak ook deel met mijn collega’s. Nieuwe ontwikkelingen, maar vooral de laatste tijd het onderwerp ‘voorkomen dwang, pijn en angst’. Ik wilde even laten weten dat ik het supergaaf vind wat je al bereikt hebt! Ik blijf je volgen en met name het #voorkomendwang-deel, met hopelijk nog meer tips voor ons. Heel veel succes!"

Een verpleegkundige werkzaam bij Kempenhaeghe


"Ik volg je Facebookpagina. Ik lees alles wat je post. Je geeft heel vaak woorden aan mijn gevoelens, heel bijzonder vind ik dat. En dat is iets wat mij steeds kracht geeft om dagelijks door te knokken."

Bericht van een ouder


"Met een brok in mijn keel én met een glimlach op mijn gezicht heb ik veel van je blogs gelezen. Je schrijft met veel humor, maar bovenal met veel liefde! Je maakt een zwaar onderwerp ook weer licht. Prachtig! Ik heb al een paar moeders in het hoofd (met zorgintensieve kindjes zonder diagnose), die ik regelmatig op het consultatiebureau zie, die ik ga attenderen op je blog."

Lilly Kivit
Jeugdarts KNMG, Leeuwarden


"Wat ben ik dankbaar dat ik jouw blog tegen kwam. Ik heb huilend je stukjes over NoTube zitten lezen. Door jouw blog en succeservaring te lezen besefte ik me dat er hoop is. En dat ik de hoop niet op mag geven dat mijn zoontje ooit weer sondevrij zal gaan leven. Dankzij jouw verhaal zie ik het weer iets rooskleuriger in. Dank daarvoor."

Marcella

 Facebook    Instagram

Geen opmerkingen:

Een reactie posten